I min fantasi...

Idag kom en författare till min praktikplats och berättade om hur det går till att skriva en bok. Jag hamnade då in i dagdröm om hur det skulle vara att vara barnboksförfattare och hann till och med tänka ut vad min bok skulle handla om. Men så fort han slutat berättat försvann författarsuget. Nu har jag nyss kollat på Bonde söker fru och då gled jag in en fantasi om hur det skulle vara att bo på landet, nära naturen... Gärna i ett gammalt rött hus! Jag såg mig själv stå i köket med förkläde och baka gott bröd vareviga dag. Men nu, en stund senare, känns inte den fantasin heller lika lockande. Det är samma sak när jag går in på en inredningsblogg, om det är en snygg stil i det hemmet börjar jag gensat fantsiera detaljerat om ett framtida hem med liknande prylar, jag antar att jag är lättpåverkad.

Nej nu ska jag kolla på lite fotboll och kanske drömma mig bort till en värld där jag gör proffskarriär i Spanien? Eller nej, det tror jag förresten inte.

Födelsedag och andra dagar

Känner för att börja blogga lite igen, men förvänta er inga dagliga uppdateringar!

Igår fyllde jag 23 år. Hjälp vad gammalt det såg ut när jag skrev ner det. Men nej, ingen åldersnoja här. Jag hade ett mini-släktkalas igår för första gången i mitt liv och det var mycket trevligt! Bjöd på smörgåstårta, är ju inte så lätt att baka något då man inte har ugn.

Annars är allt bra med mig, läser matte i skolan just nu och det är också roligt faktiskt. Jag gillar alla ämnen, nördvarning? Jag har också kommit igång med träningen ganska bra, brukar gå två gånger i veckan, men det blev ett uppehåll när jag var förkyld i flera veckor.

Jag har insett att jag vill börja planera min fritid lite mer. Det är kul att vara spontan men det är också roligt att se framemot saker. Just nu ser jag fram emot att Daniela kommer och hälsar på mig på torsdag och att jag troligtvis ska ha en liten "skolfest" lördagen efter, samt lite andra saker :)


RSS 2.0