Jag - inte som alla andra?

Jag har inga planer på/drömmar om att:

-skaffa katt eller hund (men möjligtvis en minigris...)
-resa till Thailand
-tatuera mig
-gifta mig

Hm, kommer inte på mer nu. Men egentligen borde jag väl fokusera på det jag vill göra istället för det jag inte vill!

Så söt! Men kanske inte lika söt som fullvuxen?

Bobloligog (rövarspråket)

Idag var jag i skolan från 9-17, vilket är ovanligt länge. Min grupp höll ett föredrag som gick riktigt bra, men vi ska träffas imorgon igen för att gå igenom ett arbete som ska lämnas in då. Just nu är jag jättetrött, så händer väl inte så mycket hos mig ikväll. Lamphelvetet fortsätter. Fick ont i örat ikväll när jag skulle tända lampan och det small till jättehögt och halva lägenheten slocknade. Nu är det nog dags att ringa hyresvärden, men varför känns alltid det sånt så jobbigt?


Vad är det för fel i min lägenhet?!

Jag har ju märkt att jag måste byta lampor väldigt ofta. Alla mina lampor slockande i december t.ex. För en stund sedan när jag skulle tända lampan vid sängen small det till och den, TV:n och lampan bredvid TV:n slocknade. Otroligt irriterande. Jag får inte igång dem igen, ser inget konstigt i mitt el-skåp. Vad ska jag göra, suck.

UPDATE: Med lite telefonhjälp har jag fått tillbaka ljuset och TV:n. Men nåt fel är det i min lägenhet ändå.


Fråga

Är det någon som har testat Nintendo Wii Fit? Tänk om man skulle slå till och köpa! Jag gillar ju TV-spel plus men avskyr gym...


Fågeln Fenix har rest sig ur askan (eller hur man säger?)

Jullovet är över! Det var ett skönt lov, som faktiskt kändes ganska långt också. Nu har jag praktik i några dagar igen. Inatt var jag väldigt förvirrad. Jag somnade ungefär halv tolv och vaknade med ett ryck en timme senare. Då märkte jag att Joel inte låg bredvid mig... Jag började undra vart han hade tagit vägen och gick runt i lägenheten och letade. Minns att jag tänkte att han kanske var ute och gick eller något (!).  Men jag tyckte att det kanske var bäst att ringa och höra. När jag hade ringt en bra stund kom jag på att han ju låg hemma i sin säng, precis där han skulle vara... Tyvärr hann jag väcka honom så han ringde upp men han tyckte nog mest att jag var lite rolig. Vet inte om man kan kalla det gå i sömnen eftersom jag ändå minns det, men väldigt förvirrad var jag i alla fall!

Hm. måste snart ge besked om jag ska vara på Hallen i sommar. Jag vet inte hur jag ska göra! Skönt att inte behöva oroa sig för att inte få något sommarjobb, men samtidigt tycker jag att det är dags att testa något annat! Har dock inga förslag på vad. Dagis är ju omöjligt att få jobb på då de stänger ner de flesta.

RSS 2.0