En annorlunda och lite bitter valborg

Klockan kvart i ett stod jag vid incheckningen till Vikling-line på Citytermialen. Då berättade tanten att det inte går någon buss förrän ikväll. Jag fattar inte, hur kunde jag missa det trots att jag kolla upp det på nätet två gånger? Jag måste ju vara tidtabells-handikappad eller något. I alla fall bestämde jag mig för att ta med min väska och dator och sätta mig på Max för att ta en kaffe. Sedan gick jag tillbaka till t-centralen för att åka hem till mig igen. Då kom en afrikan fram och berättade han hade förföljt mig från Max...  Han hade bott i Sverige i två månader och ville ha vänner. Jag tackade nej och han blev sur men gick i alla fall..

Så kärare läsare, vare sig ni sitter och äter munkar och dricker mjöd ute i trädgården ikväll, eller värmer er vid en varm brasa, eller kanske festar loss i Uppsala får ni gärna skänka mig som sitter ensam på en halvskrotig båt en liten tanke. Får väl trösta mig med att jag inte lär vakna upp med ett dunkande huvud imorgon i alla fall.

Hela den här dagen känns så typisk mig alltså.

Har man inget att skriva så får man väl visa bilder

 
Jag och mina minitänder för 5 år sen kanske






































Joel ser ut som en manlig top-model tycker jag :)






































Den obligatoriska ego-picen på Arken, lite dimmig blick kanske?


 
Rom i maj ifjol

Bloggtorka

Jag har inget att blogga om.... Vad vill ni mina trogna få läsare läsa om på bloggen?

Karmans revanch

Påsken är över och det har varit riktigt trevligt förutom att jag drabbades av en väldig förkylning och var utan röst och mest sängliggande i ett par dagar... Men mycket skoj har jag också hunnit hitta på! Kanske kommer nån bild senare, eftersom jag t.o.m. har haft kameran med mig.

Ikväll var det såklart proppfullt med folk på Rosella. Men jag hittade en ledig plats vid ett annars fullt bord. Där satt en äldre dam och herre som verkade trevliga. När de gick efter ett tag sade damen att jag skulle få lite mer plats nu och kunna breda ut mig. Jag började flytta över mina grejer och hittade då en 5 euros-sedel på golvet... I ett infall av girighet beslöt jag mig för att behålla sedeln och inte ropa på det vänliga gamla paret... Jag köpte sedan mat och kände mig nöjd över att ha kommit undan lite billigare... Men nej hörni, karman straffar sig. Jag har nu vänt upp och ner på min packning och hittar ingenstans laddaren till min svenska telefon. Den måste vara kvar i Joels lägenhet. Nu måste jag för andra gången på en månad köpa en ny laddare till den, den förra gick sönder...

Slutord: tänk på karman!


Påsklov

Oj, man blir visst lite förslappad när man har påsklov! Sov till halv tolv idag igen... Men jag skyller på att Joel hostar så mycket på nätterna så att jag vaknar av det. Jag själv är lite förkyld men det har faktiskt inte brytit ut helt och hållet, hoppas det inte gör det heller! Annars har det inte hänt så mycket här... Dagarna går snabbt. Kan ju berätta att jag har blivit brunett... Bild kommer senare!

RSS 2.0