Lat?

Jag sitter och funderar över om jag är lat. Men det tror jag inte jag är! Jobbar jag är verkligen inte lat och jag har ju faktiskt köpt de flesta julklapparna och diskat ett berg ikväll. Men inom ett område är jag verkligen dålig på att ta tag i saker, nämligen skolan. Jag har inte rört en bok på säkert en vecka och kommer därmed ha hur mycket som helst att göra på jullovet. Kommer antagligen tvingas läsa tre böcker + skriva recensioner, skriva en åttasidig examinationsuppgift och göra andra skoluppgifter. Inget långt lov för min del alltså... Jag undrar varför jag skjuter upp allting som har med skolarbete att göra. Om jag hade tyckt det var riktigt intressant, hade jag gjort uppgifterna då? Jag är faktiskt tveksam. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt med läxor och liknande. Redan i högstadiet började jag slarva med läxorna och gjorde bara det minsta möjliga som krävdes av mig och på den banan har det fortsatt... Trots allt har jag fått okej betyg, men det känns lite synd att säga att man inte alltid har gjort sitt bästa.

Julklappar!

Idag följde jag Joel till cityterminalen. Hade aldrig gått dit förut men vi hittade, tar en halv timme från mig. Sedan gick jag i flera timmar och tittade på och köpte julklappar. Det var ganska trevligt faktiskt. Jag är rätt nöjd med mina inköp, hoppas mottagarna också är det! Jag köpte också julklappaspapper så ikväll blir det inslagning hemma. Jag har fortfarande några julklappar kvar, men jag har ju faktiskt en vecka på mig. Det blev förresten inget datorköp igår, jag kände att jag inte hade undersökt vad för dator jag ville ha tillräckligt och det är inget brådskande ännu. Nu ska jag laga lite middag åt mig.

image26


Äntligen helg

Jag har ingen blogginspiraton för tillfället, men skriver väl lite ändå... Känns i alla fall jätteskönt med fredag och helg! Tänke eventuellt köpa en laptop imorgon, men måste kolla upp vad jag har på kontot först och vad det finns för några i butikerna. Kanske blir det lite julklappsshopping också. På måndag har jag sista dagen på förskolan, på tisdag ska vi förbereda grupparbetet och på onsdag ska det framföras. Då kommer Daniela och vi ska hitta på nåt skoj och sen på torsdag bär det i väg hemåt... Nej nu ska jag städa lite så det ser hyfsat ut när Joel kommer senare ikväll! Trevlig helg alla!

Hallå världen!

Jag läste just att Jan Helin ska bli chefredaktör för Aftonbladet, kul. Idag har jag varit på dagis och lekt med småttingarna. Jag ska vara där tills fredag.. Nu är jag helt frisk igen så det är roligare att vara där, jag orkar ju leka mer. Idag blir det förresten omelett till middag, enkelt, gott och mättande. Igår kom jag på något jag verkligen önskade till julklapp, men nu har jag helt glömt bort det. Mamma: köp inte alla julklappar åt mig ännu ifall jag har någon jättebra idé! Förresten vill jag ha snö och några minusgrader!

Nej långa blogginlägg är inte min grej.

Sen sist

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade... Vad har hänt sen sist då? Jo dagisbarnen gav mig magsjuka förra torsdagen... Spydde 12 gånger under kvällen och natten. Jag kände mig aldrig helt återställd och i tisdags började jag spy igen. Men nu hoppas jag att jag är på bättringsvägen! Jag har också skrivit kontraktet för lägenheten, så det är helt klart. Känns som jag har blivit väldigt efter med allting, inte köpt julklappar eller gjort något skolarbete... Men är man sjuk så är man!

Ikväll tänker jag åka till Åland, antar att det är väldigt mycket folk på Ålandsfäran med tanke på att det är röd dag i Finland. Hoppas på en rolig och mysig helg. Om jag mår bra åker jag gärna till Mariebad med Erica och Elliot imorgon!

RSS 2.0