Relationsfunderingar

Jag gillar ju att läsa en massa bloggar. En sak jag har märkt är att tjejer ofta håller på sakna ihjäl sig om de är borta från sina pojkvänner i några dagar. Det tycker jag är lite märkligt, antagligen för att jag inte alls kan känna igen mig i det. Flera tjejer tycker att det är såå hemskt att somna ensam eller att överhuvudtaget vara ensam hemma. Jag förstår att
man kan sakna varandra lite om man inte setts på flera dagar, men jag förstår inte varför vissa verkar må så dåligt av det.

På tal om relationer och så har jag gjort en arbetsfördelning här hemma. Jag ansvarar för städning och disk och Joel för
matlagningen och tvätten. Fast jag tror nog jag ändå kommer att tvätta de flesta av mina kläder, man vill ju ha koll på sina grejer!

Sommarlov

Magen kurrar, men slänger iväg ett litet inlägg innan jag ställer mig i matkön. Ja, jag befinner mig åter på Rosella, som för övrigt inte alls är en mysig båt tycker jag. Idag hade jag strorstädning i lägenheten så jag kan lämna den med gott samvete. Jag tvättade t.o.m. kuddarna, det ger väl lite vuxenpoäng?

Nu är det mitt första riktiga sommarlov på fyra år. Men lov och lov, jag börjar jobba på torsdag och kommer antagligen jobba i princip hela sommaren. Hoppas det i alla fall blir en fin sommar! Jag har tänkt försöka motionera lite mer än vad jag har gjort den senaste tiden. Kanske vågar jag mig ut på joggingturer på Röda banan? I sommar vill jag också läsa böcker, vara på Joels stuga, äta glass, sitta på uteservingar och allt det vanliga förstås. Let the summer begin! 


RSS 2.0