Steg upp för tidigt

Jag kom till skolan till tio idag, men det var ju den andra gruppen som skulle träffas då, vår grupp skulle träffas först ett... Dumt huvud får kroppen lida heter det ju. Ja, jag vet ju inte riktigt om kroppen lider men ett par timmars sömn till skulle ju inte skada. Erica frågade igår om jag vill följa med henne på en weekend i Rom och det vill jag ju självklart! Vi får se om det finns billiga biljetter och att skolan tillåter förstås.

Vad ska jag hitta på nu? Det kanske är dags att betala den där kåravgiften som man skulle ha gjort i februari. Men jag fick aldrig hem någon avgift på posten så jag har glömt bort det lite... Tror inte det finns någon risk att man blir utslängd ur skolan för att man inte har betalat. Hoppas inte det i alla fall.

Onsdag kväll

Gjort idag: lekt ute, lekt inne, dansat till mamma Mia, sjungit sånger och läst sagor. Idag var den sista schemalagda dagen på praktiken och imorgon ska man lämna in en rapport,om vad man lärt sig osv, men jag tänker istället lämna in en förklaring till varför jag inte fullgjort praktiken... Hoppas de godtar den!

Ikväll kommer Rent hus, det tycker jag är skoj. Själv har man ju det riktigt rent i knutarna, annars skulle man ju få ångest av programmet. Man mår bra av att ha städat och rent, det tror jag nog gäller alla människor. Och att gilla möblerna och inredningen, är nog också viktigt för att man ska trivas!

Min sköna säng och snygga fåtölj

image49

Jag är glad efter påsken

image43

Haha, inte min stil att lägga in egobilder, men måste ju testa webcamen! Tydligen hörs det ju vad man säger när man har en konversation också! Påsken har varit så härlig tycker jag. Jobb, vila, familj, släkt, vänner, utgång, godis, god mat, Arkiv X och mycket annat skoj. Klart man börjar längta efter sommaren och Åland men som tur är trivs jag bra här också. Imorgon ska det busas med småbarnen på dagis igen, nu när jag har fått mitt friskintyg. Hoppas alla mina läsare också har haft en skön påsk!

En kul lördag

Nu sitter vi på en överbelastad Ålandsfärja. De bad just icke ätande passagerare ge företräde till de som ska äta, men Elliot äter faktiskt lite gröt så vi struntar i det. Igår var en jättekul dag. Jag, mamma, Erica och Marie blev spådda i tarotkort. Hon pratade både om hur man är som person och om vad som kan hända i framtiden. Jag skulle gissa på att 90% stämde in på mig som person. Hon spådde inte om otrohet, sjukdomar och död så man behövde inte vara orolig för att höra något sådant... Om mig sa hon bl.a. att jag hellre har få nära vänner än många ytliga och det tycker jag stämmer bra. Hon sa att jag passar att jobba med det jag studerar till men att hon såg mig jobba med vuxna människor. I 40-års åldern byter jag kanske karriär. Jag kommer också bo i ett rött eller vitt trähus nära havet. Vi var alla nöjda med våra spådomar så det skulle vara kul att göra det igen om några år. På kvällen åt vi tacos och frukter doppade i choklad medan vi kollade på melodifestivalen. Imorgon ska jag vara barnvakt i två timmar medan Erica klipper sig, ska bli kul (hoppas jag).


Smittad?

Jaha, nu  skulle jag egentligen vara på dagis och lekt med ett och två åringarna. Men istället sitter jag och väntar på att Lidingö vårdcentral ska ringa upp mig. Jag är inte välkommen tillbaka förrän jag har ett intyg på att jag är frisk. Orsaken är att Joel fick salmonella efter Tenriffaresan. Och nu måste jag testa mig för att  kunna intyga att jag inte har det. Hoppas resultatet kommer snabbt, praktiken är ju obligatorisk och jag har ju tänkt vara på Åland och jobba / ha lov i nästa vecka, inte ta igen praktikdagar.... Lite jobbigt det här!

Bilder

image35

Utsikt från hotellbalkongen, snö på bergstoppen!

image36
Vårt hotell från sett från ett berg

image40
Havet var nära


Jag är på väg upp i bergen och Joel röker billig cigarr!

RSS 2.0